Information ny elev B-behörighet

Välkommen till Gerthsbo - Så här funkar det!

Längre ner ser du lite information. Sänd eller visa detta även för din handledare så de är involverade i din utbildning. Har du fler frågor så hör gärna av dig, till Cissi eller Björn, på 0709609904 eller info@gerthsbo.se

logo-utan-bakgrund-small

Gör i appen innan Trafiklektion

Ladda ner appen Körkort Nu med Elevcentralen från Appstore eller Google Playbutiken

Det går även att logga in på Elevcentralen via vår hemsida.

Längst upp till höger finns en klocka med en röd markering. Ett av dina första meddelanden är att du ska skapa dina PERSONLIGA FÖRUTSÄTTNINGAR. Detta är för att vi ska kunna anpassa utbildningen till dig och att du får körkortet som du önskar.

 

Gör teorins avsnitt upp till och med Växling i appen/elevcentralen innan du kommer till din första Trafiklektion. Har du kört mycket hemma så bör du göra fler avsnitt.

  1. Läs texter, se filmer, gör övningar
  2. Kolla Trafikskolans tips (som finns på vissa avsnitt)
  3. Gör självvärdering.
  4. Gör frågorna till avsnittet.

 

 

Betalning

Om du inte betalat teoriavgiften så ska du göra det nu. Du kan även välja något av paketen som innehåller teoriavgiften. Du behöver inte meddela oss vilket du väljer utan bara betala in rätt summa enligt nedan instruktion. Då ser vi vilket du valt och skapar i digitalt kvitto som du ser i din Profil. HÄR ser du priser.

Betala körlektioner vid lektionstillfället eller i förskott. Antingen med kort hos kontorist eller gör det hemifrån via swish eller med kort via vår E-handel. Kontoret går igenom alla swishbetalningar en gång per dag och då skapas ett digitalt kvitto som du ser i din profil.

Swish