Teorilektioner-online

Välkommen till teorilektion-online!

En fjärrutbildning via det digitala mötesverktyget Zoom.

Mötet öppnas strax före utbildningens start så att du möjlighet att kontrollera att ljud och bild fungerar. Se till att din kamera och ljud är på.

Teorilektionen varar i 1 tim och 30 min per tillfälle. Det blir några kortare raster.

Tänk på att ha:

  • Stabil internetuppkoppling
  • Dator, surfplatta el telefon.
  • Webbkamera och mikrofon
  • Väl fungerade ljud och bild
  • Avskild miljö för att sitta ostört

 

Cropped Image Of Businessman Using Laptop At Desk In Office

Boka dig själv på nedan teoritillfällen

Du bokar de i appen Elevcentralen, Appstore eller Google Playbutiken Det går även att logga in på Elevcentralen via https://stroptima.se/start .

Välj Bokning och i Artikel väljer du Teorilektion. Tyvärr behöver du även välja den läraren som har teorin. Du ser nedan vilka datum och vem som har den. Tycker du det är krångligt så kan du även skicka ett sms till 0709609904 där du skriver ditt namn och att du vill bli inbokad på alla eller vissa teorilektioner.

Tis 13/2 kl 16:00-17:30 Stadskörning

Lärare Nisse. Boka i Elevcentralen

Ons 21/2 kl 16:00-17:30 Info och fordon

Lärare Micke. Boka i Elevcentralen

 

Tis 27/2 kl 16:00-17:30 Landsväg och mörker

Lärare Nisse. Boka i Elevcentralen

Ons 6/3 kl 16:00-17:30 Människan och miljön

Lärare Micke. Boka i Elevcentralen

 

Köra bil - digital

Hur går det till

För att undvika tekniska diskussioner under lektionen är det bra om vi alla är förberedda. Du ska ha kamera på under hela teorilektionen. Ljudet ska vara på i grupprum men kan vara avstängt i helgrupp, framför allt om du har störande ljud runt om dig.

Du kommer få jobba i grupper och där vill vi att alla är aktiva. Nån från gruppen får berätta för övriga i helgrupp vad ni kommit fram till i gruppen. Vi tvingar inte alla att svara på frågor i helgrupp men ser gärna att du är aktiv i helgrupp om det känns okej för dig.

Har du fler frågor så kontaktar du oss.

 

Förbered dig på verktyget Zoom

Kursen genomförs via verktyget Zoom. Titta gärna på filmen nedan om hur det är att vara deltagare i Zoom i god tid före utbildningen. Eller läs dokumentet Zoom-manual för deltagare

Använder du platta eller telefon så bör du installera programmet redan idag så är det bara att klicka på möteslänken som du får innan mötet. Programmet finns på på nedan länkar. Använd den som passar med den enhet du tänker använda.

Google Play Butik

App Store